Det bedste valg for dig - Transparent cellofan cigarpose

Cigarposer

Ved at kombinere avanceret filmteknologi med traditionelt håndværk er disse poser fremstillet gennem tryk og varmeforsegling, der er i stand til at erstatte PP, PE og andre flade poser. Hvert trin er omhyggeligt udformet. Deres unikke gennemsigtige tekstur, kombineret med exceptionelle fugtbestandige og antioxiderende egenskaber, forlænger effektivt cigarernes holdbarhed, hvilket gør enhver belysning til en hyldest til perfektion. Da de ikke er petroleumsbaserede, er cigarpapir ikke klassificeret som plast. Fremstillet af fornyelige materialer såsom træ eller hamp, eller gennem en række kemiske processer, er de fuldt bionedbrydelige og komposterbare.

图片1

Semi-transparent emballage, naturlig vejrtrækning

Det semi-transparente emballagedesign tillader passage af vanddamp, hvilket skaber et indre miljø, der ligner et mikroklima, hvilket tillader cigarer at ånde og ældes gradvist.

Erfarent valg, smag varer

Som erfarne taskeproducenter har vi fundet ud af, at cigarer pakket ind i poser og opbevaret i humidorer i over et årti har en tendens til at bevare deres smag bedre. Cigarposerne beskytter cigarer mod generelle processer som klimaudsving og transport.

Forskellige specifikationer, personlige valg

For at imødekomme behovene hos cigarentusiaster tilbyder vi en bred vifte af gennemsigtige cigarposer, hver omhyggeligt designet til at passe perfekt til en række forskellige cigarstørrelser. Derudover leverer vi personlig tilpassede tjenester, der sikrer, at uanset om det er en lille og delikat minicigar eller en fed og robust kæmpecigar, kan hver enkelt finde sin eksklusive plads.

Markedsapplikation, klare fordele

Hvis en æske cigarer tabes ved et uheld, fungerer plastemballagen omkring hver cigar i æsken som en ekstra buffer, der absorberer unødvendige stød og forhindrer skader. Når en kunde rører ved en cigar på en butikshylde, danner emballagen desuden en beskyttende barriere.

Cigarpapirmasse giver også andre fordele for cigarforhandlere. En af de bedste er stregkoden. Universal stregkoder kan nemt påføres papirmasse ærmer, hvilket i høj grad letter produktidentifikation, lagerovervågning og genbestilling. At scanne stregkoden ind i en computer er meget hurtigere end manuelt at beregne beholdningen af ​​individuelle cigarer eller cigarer i æske.

Når cigarposen åbnes, vil cigaren også ældes mere ensartet. Nogle cigarentusiaster sætter pris på denne effekt, mens andre ikke gør. Papirmasse bliver ravgul, når den opbevares i længere tid. Farven tjener som en indikator for aldring.


Indlægstid: 19-jul-2024